لباس قدیمی را بپوشید ولی کتاب نو بخرید.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۳ فروردین ۱۳۹۶
خانه » آموزش ها » وب » آموزش پخت اسپاگتی با سس راتاتول

آموزش پخت اسپاگتی با سس راتاتول

آموزش پخت اسپاگتی با سس راتاتول

آموزش پخت اسپاگتی با سس راتاتول

● طرز تهیه‌:
اسپاگتی‌ را به‌ مدت‌ ۸ الی‌ ۱۲ دقیقه‌ بجوشانیدو سپس‌ آن‌ را آبکشی‌ کنید.
برای‌ تهیه‌ سس‌، تمامی‌ مواد لازم‌، کدو سبز وبادمجان‌ و… را در یک‌ ماهیتابه‌ نچسب‌ ریخته‌ و به‌مدت‌ ۳۰ تا ۴۵ دقیقه‌ روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قراردهید و هراز گاهی‌ آن‌ را هم‌ بزنید.

آموزش پخت اسپاگتی با سس راتاتول

اسپاگتی با سس راتاتول
● مواد لازم‌:
اسپاگتی‌ رشته‌ای‌: ۵۰۰ گرم‌
● برای‌ سس‌ راتاتول‌:
بادمجان‌ خرد شده‌: ۱ عدد
پیاز بزرگ‌ خلال‌ شده‌: ۱ عدد
سیر له‌ شده‌: ۱ حبه‌
فلفل‌ سبز خرد شده‌: ۱ عدد
کدو سبز خرد شده‌: ۲ عدد
گوجه‌ فرنگی‌ پوست‌ کنده‌ و چرخ‌ شده‌:۵۰۰گرم‌
سرکه‌ سفید: یک‌ دوم‌ فنجان‌
ریحان‌ تازه‌ خرد شده‌: ۱ قاشق‌ غذاخوری‌
پودر آویشن‌ خشک‌: یک‌ دوم‌ قاشق‌غذاخوری‌
فلفل‌ سیاه‌ تازه‌ پودر شده‌: به‌ میزان‌ دلخواه‌
پنیر پارمزان‌ رنده‌ شده‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌

اسپاگتی با سس راتاتول

● طرز تهیه‌:
اسپاگتی‌ را به‌ مدت‌ ۸ الی‌ ۱۲ دقیقه‌ بجوشانیدو سپس‌ آن‌ را آبکشی‌ کنید.
برای‌ تهیه‌ سس‌، تمامی‌ مواد لازم‌، کدو سبز وبادمجان‌ و… را در یک‌ ماهیتابه‌ نچسب‌ ریخته‌ و به‌مدت‌ ۳۰ تا ۴۵ دقیقه‌ روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قراردهید و هراز گاهی‌ آن‌ را هم‌ بزنید.
در مرحله‌ آخر سس‌ آماده‌ شده‌ را روی‌اسپاگتی‌ ریخته‌ و آن‌ را با پنیر پارمزان‌ رنده‌ شده‌تزیین‌ نمایید.
ارزش‌ غذایی‌:
ـ کالری‌: ۵۲۰ کیلوکالری‌
ـ چربی‌ کل‌: ۲۲ گرم‌
ـ کلسترول‌: ۲ میلی‌ گرم‌
ـ فیبر: ۲۵ گرم

آموزش پخت اسپاگتی با سس راتاتول

 

باکس دانلود
اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمامی حقوق از جمله قالب و مطالب به سایت ماه نو تعلق داشته و هر گونه کپی برداری حرام است . - طراحی شده توسط پارس تمز