اتحادتان را در تمام زندگی حفظ کنید تا همیشه پایدار و سرافراز باشید.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۶ تیر ۱۳۹۶
خانه » آموزش ها » وب » آموزش پخت اسپاگتی با سس راتاتول

آموزش پخت اسپاگتی با سس راتاتول

آموزش پخت اسپاگتی با سس راتاتول

آموزش پخت اسپاگتی با سس راتاتول

● طرز تهیه‌:
اسپاگتی‌ را به‌ مدت‌ ۸ الی‌ ۱۲ دقیقه‌ بجوشانیدو سپس‌ آن‌ را آبکشی‌ کنید.
برای‌ تهیه‌ سس‌، تمامی‌ مواد لازم‌، کدو سبز وبادمجان‌ و… را در یک‌ ماهیتابه‌ نچسب‌ ریخته‌ و به‌مدت‌ ۳۰ تا ۴۵ دقیقه‌ روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قراردهید و هراز گاهی‌ آن‌ را هم‌ بزنید.

آموزش پخت اسپاگتی با سس راتاتول

اسپاگتی با سس راتاتول
● مواد لازم‌:
اسپاگتی‌ رشته‌ای‌: ۵۰۰ گرم‌
● برای‌ سس‌ راتاتول‌:
بادمجان‌ خرد شده‌: ۱ عدد
پیاز بزرگ‌ خلال‌ شده‌: ۱ عدد
سیر له‌ شده‌: ۱ حبه‌
فلفل‌ سبز خرد شده‌: ۱ عدد
کدو سبز خرد شده‌: ۲ عدد
گوجه‌ فرنگی‌ پوست‌ کنده‌ و چرخ‌ شده‌:۵۰۰گرم‌
سرکه‌ سفید: یک‌ دوم‌ فنجان‌
ریحان‌ تازه‌ خرد شده‌: ۱ قاشق‌ غذاخوری‌
پودر آویشن‌ خشک‌: یک‌ دوم‌ قاشق‌غذاخوری‌
فلفل‌ سیاه‌ تازه‌ پودر شده‌: به‌ میزان‌ دلخواه‌
پنیر پارمزان‌ رنده‌ شده‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌

اسپاگتی با سس راتاتول

● طرز تهیه‌:
اسپاگتی‌ را به‌ مدت‌ ۸ الی‌ ۱۲ دقیقه‌ بجوشانیدو سپس‌ آن‌ را آبکشی‌ کنید.
برای‌ تهیه‌ سس‌، تمامی‌ مواد لازم‌، کدو سبز وبادمجان‌ و… را در یک‌ ماهیتابه‌ نچسب‌ ریخته‌ و به‌مدت‌ ۳۰ تا ۴۵ دقیقه‌ روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قراردهید و هراز گاهی‌ آن‌ را هم‌ بزنید.
در مرحله‌ آخر سس‌ آماده‌ شده‌ را روی‌اسپاگتی‌ ریخته‌ و آن‌ را با پنیر پارمزان‌ رنده‌ شده‌تزیین‌ نمایید.
ارزش‌ غذایی‌:
ـ کالری‌: ۵۲۰ کیلوکالری‌
ـ چربی‌ کل‌: ۲۲ گرم‌
ـ کلسترول‌: ۲ میلی‌ گرم‌
ـ فیبر: ۲۵ گرم

آموزش پخت اسپاگتی با سس راتاتول

 

باکس دانلود
اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمامی حقوق از جمله قالب و مطالب به سایت ماه نو تعلق داشته و هر گونه کپی برداری حرام است . - طراحی شده توسط پارس تمز