هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ،آرزوی دیگران است.(جک لندن)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶
خانه » آموزش ها » وب » آموزش پخت خوارک گوشت کاری کشمیری!

آموزش پخت خوارک گوشت کاری کشمیری!

آموزش پخت خوارک گوشت کاری کشمیری!

آموزش پخت خوارک گوشت کاری کشمیری!این خوراک مطبوع رو باب طبع هر سلیقه ای میشه

با اضافه و کم کردن چاشنی ها سرو کرد

و روشی که امروز خدمتتون ارائه میدم روشی هست

که  راحته و طعم خوراک عالی میشه…

آموزش پخت خوارک گوشت کاری کشمیری!

موادلازم:
گوشت (سردست یا ران ،لخم ، ) یک کیلو تکه شده حدود 3سانت در 3 سانت
یک پیمانه یا نیمه لیوان ماست ترجیحا سفت و مزه دار (یکمی ترش)
3 قاشق غذاخوری بادام درشت
2 قاشق غذاخوری روغن
2عدد پیاز پوست کنده و خلال شده
یک دسته اسفناج تازه
آب نصف لیمو
یک پیمانه یا نیمه لیوان آب
زعفران

آموزش پخت خوارک گوشت کاری کشمیری!

آموزش پخت خوارک گوشت کاری کشمیری!

مواد سس روگان جاش(یه سس هندی که برای پخت غذا استفاده میشه)
گوجه پوره شده یا رب گوجه یک قاشق غذاخوری
یک دانه هل (شکسته شده)
پیاز رنده شده
ادویه کاری یا گرام ماسالا
پاپریکا
سیر و زنجفیل(دلخواه)
نمک و فلفل

آموزش پخت خوارک گوشت کاری کشمیری!

روش طبخ:
ماست و زعفران و بادام هارو مخلوط میکنیم و گوشت رو اضافه میکنیم و میگذاریم 2 ساعتی بمونه
تو این فاصله سس رو اماده میکنیم به این صورت که پیاز درشت رنده شده رو با مقداری روغن تفت میدیم تا نرم و طلایی بشه و بعد 2 جبه سیر رنده شده و زنجفیل(2سانت) رنده شده رو اضافه میکنیم و در ادامه هل و پاپریکا و ادویه و نمک و فلفل در آخر پوره گوجه رو و حدودا 3 دقیقه حرارت میدیم .
روغن رو در تابه گرم میکنیم و پیاز خلال رو تفت میدیم تا نرم بشن،گوشت و مواد مخلوط شده باهاش رو اضافه میکنیم و بعد از کمی حرارت دیدن سس رو اضافه میکنیم و در آخر آب رو تا روی مواد پوشیده بشه و میگذاریم 1 تا 1/5 ساعت بپزه. اسفناج رو در یک تابه میپزیم خدود 5 دقیقه تا نرم بشه و بعد آبکش میکنیم و خرد میکنیم.
وقتی گوشت هاخوب پختن و سس خورد رفت آب لیمو و اسفناج رو اضافه میکنیم و 5 دقیقه دیگه حرارت میدیم.
نوش جان

آموزش پخت خوارک گوشت کاری کشمیری!

آموزش پخت خوارک گوشت کاری کشمیری!

پ.ن: میشه به جای اسفناج آخر کار کمی گشنیز اضافه کرد قبل از سرو
اگر از ادویه گرام ماسالا استفاده کردید هل رو از مواد سس تون حذف کنیدچون داخل ادویه گرام ماسالا هست

آموزش پخت خوارک گوشت کاری کشمیری!

باکس دانلود
اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمامی حقوق از جمله قالب و مطالب به سایت ماه نو تعلق داشته و هر گونه کپی برداری حرام است . - طراحی شده توسط پارس تمز